22 Ιουλίου 2024

E--kausoxyla: Υψηλής ποιότητας Pellet, κάρβουνα και καυσόξυλα -Αποστολή σε ολόκληρη την Πιερία

 





ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ PELLET, ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΞΥΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ



ΔΡΥΣ ΚΥΒΙΚΟ


Ανακάλυψε την απόλυτη απόλαυση του τζακιού με το δρθυ μας. Η ανθεκτικότητα και η υψηλή ενεργειακή απόδοση της δρυς κάνουν κάθε βραδιά μπροστά στο τζάκι μια μοναδική εμπειρία. Απόλαυσε τη ζεστασιά και τη φυσική ομορφιά του δρυ ξύλου στο χώρο σου.



ΟΞΙΑ ΚΥΒΙΚΟ


Επενδύστε στην ποιότητα και τη ζεστασιά με την οξιά, ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για τζάκια. Η οξιά προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για θέρμανση, με την υψηλή της καύσιμη απόδοση και τη φινέτσα που προσδίδει στον χώρο. Κάθε κομμάτι οξιάς που προσφέρουμε είναι επιλεγμένο με προσοχή για να εξασφαλίσει μέγιστη διάρκεια καύσης και απόδοσης. Αναβαθμίστε την εμπειρία του τζακιού σας με την οξιά και απολαύστε ζεστασιά και άνεση κάθε στιγμή.



ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΚΥΒΙΚΟ


Με το πουρνάρι, ανακαλύπτετε την απόλυτη απόλαυση της θέρμανσης στο τζάκι σας. Το πουρνάρι, γνωστό και ως “πυκνό ξύλο”, προσφέρει μια εξαιρετικά αποδοτική και διαρκή πηγή θερμότητας. Με την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τη μακροχρόνια καύση του, το πουρνάρι είναι η απόλυτη επιλογή για ατέλειωτες στιγμές ζεστασιάς και άνεσης. Κάθε κομμάτι πουρναριού που προσφέρουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένο και επεξεργασμένο για να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση και την αντοχή στον χρόνο. Αναβαθμίστε την εμπειρία του τζακιού σας με το πουρνάρι και απολαύστε ζεστασιά και ατελείωτη απόλαυση σε κάθε στιγμή.


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ



Mon-Fri: 9 AM – 6 PM


Saturday: 9 AM – 4 PM


Sunday: closed

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



4o Χλμ. Κατερίνης – Ελασσόνας, Σβορώνος, Πιερία, 60100
Παρ. Αργοναυτών 16,Κατερίνη, Πιερία, 60100



info@e-kausoxyla.gr


+30 698 641 9868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !