24 Ιουλίου 2024

Άνδρας πέταξε από το μπαλκόνι του γλάστρα σε παιδιά επειδή έκαναν φασαρία !






Ένα περιστατικό διαπληκτισμού που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραυματισμό νεαρών ατόμων σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, στην οδό Λέοντος Σεβαστού, στην Καστοριά, για ασήμαντη αφορμή.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, αναστάτωση προκλήθηκε στις 11:00 μ.μ. το βράδυ στην οδό Λέοντος Σεβαστού, στην Καστοριά, όταν κάτοικος της περιοχής βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και ξεκίνησε να λογομαχεί με άτομα νεαρής ηλικίας, που βρισκόντουσαν κάτω από το σπίτι του και συζητούσαν, προκαλώντας σύμφωνα με τον ίδιο, έντονο θόρυβο. Ο κάτοικος αρχικά τους ζήτησε να απομακρυνθούν από το σημείο, καθώς είναι ώρα κοινής ησυχίας και τον ενοχλούσαν.

Οι νεαροί αποδέκτες των παραπόνων αντέδρασαν λέγοντας του να μπει σπίτι του καθώς δεν πίστευαν πως ενοχλούν, τότε σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κάτοικος άρχισε να βρίζει τα παιδιά φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, να τους πετάξει από το μπαλκόνι του μία γλάστρα, ευτυχώς χωρίς να “πετύχει” κάποιο από τα νεαρά άτομα και να το τραυματίσει.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας Καστοριάς, όταν ειδοποιήθηκαν από περιοίκους για το περιστατικό καταφέρνοντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν το συμβάν πάρει άλλες διαστάσεις.

Πηγή: ditikostpos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !