Χρειαζόμαστε: αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, ξερή ή νωπή μαγιά, χλιαρό νερό ή γάλα, ελάχιστο αλάτι, ελάχιστη ζάχαρη, καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα, μέλι, λειωμένη σοκολάτα γάλακτος ή μερέντα σε μπεν μαρί και φιλέ αμυγδάλου καβουρντισμένο. Ετοιμάζουμε τον παχύρευστο χυλό και αφήνουμε να φουσκώσει, σε σκεύος σκεπασμένο με μεμβράνη, για 45' περίπου. Με ειδικό εργαλείο ή κουτάλι ρίχνουμε ποσότητες χυλού σε μπόλικο καυτό λάδι και γυρίζουμε τις πλευρές καθώς τηγανίζονται, για να ροδίζουν ομοιόμαρφα. Τοποθετούμε τους λουκουμάδες σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν και μετά σε πιατέλα, γαρνίρουμε και σερβίρουμε ζεστούς.
Δ.Σ
Δ.Σ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !