11 Ιανουαρίου 2016

Άγημα Πεσόντων Ηρώων Μεθώνης



Με την πρωτοβουλία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεθώνης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρου, Αντώνη Μπούμπουρα, και με την βοήθεια του Στέφανου Μποτίτση του Νικολάου δημιουργήθηκε στην Μεθώνη Πιερίας ένα Άγημα Πεσόντων Ηρώων Μεθώνης και Κωνσταντίνου Κουκίδη …. Οι Εύζωνοι εκπαιδεύονται από τον Στέφανο Μποτίτση, ο οποίος ήταν μέλος της Προεδρικής Φρουράς. » Είναι μεγάλη τιμή να σε διαλέγουν για να γίνεις μέλος της Προεδρικής Φρουράς και μια φανταστική εμπειρία » μας είπε ο Στέφανος Μποτίτσης

Το όραμα του Αντώνη Μπούμπουρα το πρώτο είχε όταν στις αρχές της δεκαετίας του 70 παραβρέθηκε στην Νέα Υόρκη σε μια παρέλαση με Άγημα Ευζώνων και αισθάνθηκε την χαρά και την περηφάνια για αυτά τα παιδιά. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όραμα του, αλλά τελικά τα κατάφερε με την βοήθεια του Στέφανου Μποτίτση, των παιδιών που δέχτηκαν να γίνουν μέλη του Αγήματος και την στήριξη των συγχωριανών.

Από την 25η Μαρτίου του 2015 το Άγημα Ευζώνων μας συμμετάσχει σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις του χωριού μας και όχι μόνο ( Φέτος έλαβαν μέρος στην παρέλαση της 28η Οκτωβρίου και στο Μακρύγιαλο, Πιερίας).

Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να τις επικροτούμε διότι βγάζουν το καλύτερο από τον εαυτό μας, πρώτον, αλλά επίσης συμβάλουν στην σωστή προβολή του τόπου μας και της Ελλάδος.

Δέδε Ιζαμπέλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !