5 Μαρτίου 2012

Προσπάθειες να μην κλείσει το Λιμεναρχείο Στομίου



Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ Ρένα Καραλαριώτου είχαν χθες το πρωί στο γραφείο της ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας κ. Κ. Κυράνης και Χρ. Αντωνίου αντίστοιχα, μετά το θέμα που ανέκυψε πρόσφατα με την προτεινόμενη κατάργηση του Λιμεναρχείου Στομίου, με στόχο την από κοινού δράση προς αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχόμενου.


Και οι δύο πλευρές, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι όχι μόνο θα πρέπει να παραμείνει το Λιμεναρχείο Στομίου, αλλά και να αναβαθμιστεί ο Λιμενικός Σταθμός Αγιοκάμπου σε Υπολιμεναρχείο, ώστε να είναι αυτοδιοικούμενο και να συμβάλει στην εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων της περιοχής.
Έχοντας ήδη τοποθετηθεί δημόσια –και με ξεκάθαρη θέση - επί του θέματος, η  αντιπεριφερειάρχης επανέλαβε για μία ακόμη φορά την αντίθεσή της, τονίζοντας ότι «η τυχόν κατάργηση του Λιμεναρχείου Στομίου θα υποβαθμίσει γενικότερα τα παράλια του νομού, τόσο από οικονομικής και τουριστικής πλευράς, όσο και από άποψη ασφάλειας».
Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση, η κ. Καραλαριώτου απέστειλε και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να μην υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !